sâmbătă, 14 noiembrie 2009

Cine a hotarit falimentarea Mioritei ?

N-am nimic deimpartit cu nimeni, dar parca nu prea inteleg golania asta...
Adica sacrifici 15.000.000 de mioritici pentru 1.500.000 de trintori si aproape 6.000.000 de pensionari, pentru un circ electoral ?
De ce Guvernul trebuie sa imprumute bani de la bancile comerciale, la dobinzi cel putin duble decit cele ofertie de organismele financiare, mondiale ?
Daca, probabil, logica politicianistilor ar fi una simpla ( si idioata, in acelasi timp !), nu inteleg totusi care-i logica cirdasiei Guvernatorului BNR ?
De ce Mugur Isarescu continua sa ameninte ( sanchi, ca si cum noi am fii niste prostanaci ! ), bancile si nu ""intervine"" eficient in politica asta de ""camatarie"" a bancilor comerciale ?
Ce-l impiedica sa gaseasca pirghiile pentru linistirea setei de profit a bancilor, in detrimentul subredei economii mioritice ?
De ce priveste cu indiferenta la fenomenul de falimentare a Romaniei, atunci cind intraga initiativa privata (din subreda economie mioritica), se afla-n pragul falimentului pentru ca bancile comerciale continua sa jefuiasca micii investitori cu dobinzi inimaginabile pentru o perioada de criza ?
De ce n-a intervenit BNR pentru linistirea dobinzilor ?
Jocurile cui le face Guvernatorul BNR ?
Cine a hotarit falimentarea Mioritei ?
Isi inchipuie domnu'Guvernator care pot fii consecintele ?
Miorita are in fruntea treburilor numai idioti, profitori, vinzatori si tradatori ?