luni, 1 martie 2010

Criza a generat si un mare absenteism pe bloguri ?

Absenteismul meu, din ultima perioada, a fost generat atit de consecintele crizei, cit si de citeva probleme... personale, sa le numesc asa.
Dar cum timpul se rostogoleste destul de repede, ma gindesc ca odata cu primavara asta s-or termina toate necazurile astea si curind ne-om bucura si noi de... normalitate, cita o mai fi ea si cit de aproape o fi de ceea ce am visat si am sperat.
Am inceput sa studiez ce inseamna sa fi... emigrant, sau daca este bine sa-ti asumi asta.
Nu sunt un pesimist si nici nu cred ca vreau sa dramatizez, dar parca totusi nu-s semne ca s-ar intimpla ceva bun in urmatorii... ani, pe meleagurile astea.
Altfel...
Constat ca blogurile sunt din ce in ce mai putin animate in ultima vreme. Daca stau si ma gindesc ca vremea de afara nu prea-ti ofera alternative, de miscare, de altfel de activitati si ca singurul hoby ar fi fost asta, adica blogareala, pot trage o concluzie fireasca ca blogarilor le-a ajuns cutitul la tastatura si ca le-a pierit cheful de "distractie" pe net.
Cu cit vremea se va inbunatatii si natura va renaste, cu atit dorinta de emigrare va fi mai mare, ca, nu-i asa, mai rau decit aici nu cred ca poate fi undeva, in lumea civilizata.
Poate ca gresesc, dar vreau sa ma conving ca ma insel...
Mi-e teama ca nu...
Pe curind.