sâmbătă, 15 mai 2010

N-a fost sa fie...

Olchimul nu a reusit nici macar sa invinga ( 31 - 32 ) un Viborg care s-a dovedit a fi net superior la toate capitolele. Dar am avut si o revelatie !
Este prima data cind vad o echipa romaneasca care se bate pina-n ultima secunda a jocului.
Asta-i un mare cistig !
Nu a fost sa fie ...
Mai au multe de facut la echipa asta. Multe sunt de remediat.
De la pregatirea unei faze de atac, pina la aruncatul la poarta, la apararea in 9 m,  sau pregatirea psihica...
Nu sunt un specialist in domeniu, dar ce am vazut in seara asta... prea am luat multe goluri din 9m si parca nu am invatat nimic din meciul tur.
Acum... trebuie sa-mi dau si eu ca parerea, ca nu-i asa ? asta-i cusurul nostru !
Dar lasind gluma la o parte, nu trebuie sa fi mare specialist sa-ti dai seama ca mai e mult pina departe.
Antrenorul Voinea nu a avut antidotul impotriva jocului perfect facut de Viborg.
Teama fetelor de asi asuma de cele mai multe ori finalizarea, m-a facut sa cred ca "regulile remuneratiei si conditiile performantei" sunt depasite ( ca sa fiu elegant ! ), la clubul valcean.
Prea multa teama, prea usor se greseste, prea nimeni nu-si asuma calitatea de leader, prea multe ratari, prea fara solutii...
Viborg va fi tot timpul, de acum inainte, un cosmar pentru Oltchim.
Si asta pentru ca nu am reusit sa gasim solutii in cele doua manse ale finalei.
Galacticele noastre au avut editia acxeasta o sansa mare sa cistige Liga Campionilor.
La anu va fi foarte greu.
Dar... speranta moare ultima.
Eu multumesc sincer tuturor fetelor pentru tot ceea ce au facut pina aici si mai ales pentru putinele bucurii de care avuram  parte in ultima vreme.
Altfel...
N-a fost sa fie.

Intre concertul gigantilor de la AC DC si finala galacticelor de la OLTCHIM

Doua evenimente unice vor trai mioriticii in urmatoarele ore.
Trupa de hard rock AC/DC, infiintata in Sydney, in 1973, va aduce duminica in Capitala show-ul "Black Ice", care promoveaza cel de-al 15-lea material de studio, lansat in octombrie 2008.
Turneul, primul dupa "Stiff Upper Lip", sustinut de AC/DC in 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out in intreaga lume. "Black Ice" a castigat premiul pentru "Marele Turneul al Anului" acordat anul acesta de Pollstar Concert Industry. De asemenea, a primit nominalizari si la Billboard Touring Awards. Pana in prezent, turneul a avut incasari de cel putin 135,3 milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore.
Concertul AC/DC de la Bucuresti tinde sa devina evenimentul muzical al acestui secol, asta numai daca privim interesul fanilor grupului australian, pentru acest concert, unic.
Prietenul meu Andrei ( Paunescu ) imi spunea,  (dupa ce a vazut live, in februarie, concertul idolilor sai, de la Sindey), ca acest concert este un eveniment unic, care nu-ti este dat decit poate numai o data  in viata sa-l traiesti.
Oltchim va incerca sa devina prima echipa din Romania care castiga Cupa Campionilor dupa Revolutie. Este foate greu dar nu si imposibil. Galacticele de la OLTCHIM au de recuperat 7 goluri in fata detinatoarei cupei Ligii Campionilor, handbalistele de la Viborg. Acum ori niciodata - este crezul galacticelor de sub Capela, inaintea celui mai important meci din istoria clubului: returul finalei Ligii cu Viborg. Desi au de recuparat 7 goluri, fetele lui Radu Voina cred in minuni. De ce n-am face-o si noi ?
Victoria la o diferenta de minimum 8 goluri ar transforma Oltchimul in campioana Europei.
Nu cred neaparat ca este o misiune imposibila pentru fetele lui Radu Voina.
La casele de pariuri, fetele lui Radu Voina sunt favorite la victorie - au o cota de 1.50 - victoria danezelor e cotata cu 2.75. Sala Polivalenta va fi plina ochi - 5200 de romani care vor face galerie pentru Oltchim.
Doua evenimente probabil unice atit pentru iubitorii muzicii rock, cit si pentru iubitorii handbalului.
Pe care sa nu-l ratez ?