vineri, 10 februarie 2012

Scrisorica electorală, pierdută-n cutiile poştale ale râmnicenilor

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cind vad atit de multa prostie, mi se face greata.
Nimic n-au invatat politicianistii astia din "lectia de democratie" predata de "ciumpalacii strazii".
Pacat.
Inclin sa cred ca nesimtirea lor atinge culmi nebanuite, neatinse de mintea umana.
Sa crezi ca dupa tot ceea ce s-a intimplat in  toti acesti 20 de ani de umilinta ( meritata pe deplin de poporul asta mioritic, care a ales minat nu de ratiune, ci de un interes imediat ), mai poti "aburii" electoratul cu o scrisorica jenanta ( scrisa in aceiasi nota a demagogiei ieftine, din vremurile de trista amintire ), fituica virita-n cutia postala a alegatorului ramnicean, mi se pare a fi un gest, ori de infantilism cras, ori de mare bataie de joc la adresa cetatenilor Ramnicului.
Fituica cu pricina nu-i decit o insiruire de prostii, banalitati, de raportari fictive, in interesul "candidatului" edil sef.
"Documentul, de o penibilitate evidenta,  seamana mai degraba cu o "dare de seama" a secretarului organizatiei de UTC de la sectia "Salubritate" in intrecerea socialista pe ghena de gunoaie.
Daca chestia aia, ce le-a fost virita rimnicenilor in cutia postala cu nesimtire, este "programul si strategia" actualului primar, pentru viitorii patru ani ai Ramnicului, cu sinceritate spun ca eu nu-l votez, pentru ca ma simt jignit si luat de... fraier.
Astept scuzele edilului pentru acest gest nesabuit si jignitorla adresa noastra, a alegatorilor de buna credinta si astept un program electoral, sincer si realist, in slujba si interesul ramnicenilor.