sâmbătă, 15 mai 2010

Intre concertul gigantilor de la AC DC si finala galacticelor de la OLTCHIM

Doua evenimente unice vor trai mioriticii in urmatoarele ore.
Trupa de hard rock AC/DC, infiintata in Sydney, in 1973, va aduce duminica in Capitala show-ul "Black Ice", care promoveaza cel de-al 15-lea material de studio, lansat in octombrie 2008.
Turneul, primul dupa "Stiff Upper Lip", sustinut de AC/DC in 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out in intreaga lume. "Black Ice" a castigat premiul pentru "Marele Turneul al Anului" acordat anul acesta de Pollstar Concert Industry. De asemenea, a primit nominalizari si la Billboard Touring Awards. Pana in prezent, turneul a avut incasari de cel putin 135,3 milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore.
Concertul AC/DC de la Bucuresti tinde sa devina evenimentul muzical al acestui secol, asta numai daca privim interesul fanilor grupului australian, pentru acest concert, unic.
Prietenul meu Andrei ( Paunescu ) imi spunea,  (dupa ce a vazut live, in februarie, concertul idolilor sai, de la Sindey), ca acest concert este un eveniment unic, care nu-ti este dat decit poate numai o data  in viata sa-l traiesti.
Oltchim va incerca sa devina prima echipa din Romania care castiga Cupa Campionilor dupa Revolutie. Este foate greu dar nu si imposibil. Galacticele de la OLTCHIM au de recuperat 7 goluri in fata detinatoarei cupei Ligii Campionilor, handbalistele de la Viborg. Acum ori niciodata - este crezul galacticelor de sub Capela, inaintea celui mai important meci din istoria clubului: returul finalei Ligii cu Viborg. Desi au de recuparat 7 goluri, fetele lui Radu Voina cred in minuni. De ce n-am face-o si noi ?
Victoria la o diferenta de minimum 8 goluri ar transforma Oltchimul in campioana Europei.
Nu cred neaparat ca este o misiune imposibila pentru fetele lui Radu Voina.
La casele de pariuri, fetele lui Radu Voina sunt favorite la victorie - au o cota de 1.50 - victoria danezelor e cotata cu 2.75. Sala Polivalenta va fi plina ochi - 5200 de romani care vor face galerie pentru Oltchim.
Doua evenimente probabil unice atit pentru iubitorii muzicii rock, cit si pentru iubitorii handbalului.
Pe care sa nu-l ratez ?

2 comentarii:

  1. Stimate domnule Chirca, m-aţi pus în faţa unei probleme grele: mi se afumă circumvoluţiunile de cât mă gândesc...
    Păi, AC/DC (curent continuu/curent alternativ) sunt universali, concertul lor nu este de ratat. Vâlcencele sunt galactice, deci nu sunt de ratat nici ele. Dar totuşi... cred că am găsit o soluţie. Universul e mai mare decât galaxia, deci la AC/DC aş merge personal, iar finala aş vedea-o la televizor... sau pe mobil...

    RăspundețiȘtergere
  2. Super !
    Cit de inteligent sunteti domnule Calauza.
    Sunt impresionat de IQ-ul dumneavoastra.
    Atentie, uneori se rezolva numai cu un Rudotel, seara, inainte de culcare.
    In rest...
    Sa fii iubit !

    RăspundețiȘtergere