miercuri, 27 mai 2009

Gaozari din toate mediile, unitiva !


E vremea sa le dam cu flit !
E vreamea sa-i facem sa inteleaga ca pastoresc un popor, o tara, nu mosiile lor.
Europa sa-nteleaga ca nu "s'o ardem in gaoz" ne lipseste noua, mioriticilor si nu asta ne dorim, ci sa traim decent in aceasta uniune.
Privilegiile unui europarlamentar sunt mari. 95.000 euro, salariu pe un an, 45.000 euro la debarcare... si alte "privilegii", toate pe banu' contribuabilului european ...
Sa ne alaturam si noi tuturor cetatenilor europeni care vor boicota alegerile prin neprezentare la vot.
La 7 iunie vor merge probabil doar ei ( lichelele) ( si activistii pupincuristi ai PD-L-ului pentru a o vota pe EBA. ). In rest, nu cred ca se va deranja cineva s-o faca.
Nu vor fi mai multi de 15%.
Parol !



Cu mindrie patriotica...


... recunosc meritele lichelelor politicianiste in realizarea prerogativelor de inalta responsabilitate civica si patriotica a programului "Jaful National" in mai putin de 4 cincinale.
Cu adinca pretuire si mindrie mioritica-n suflet sa multumim tovarasilor Ion Iliescu ( de trei ori ), Emil Constantinescu, Traian Basescu, destoinici conducatori, care au vegheat la indeplinirea sarcinilor trasate de "Papusarii", pentru radierea Mioritei de pe harta civilizatiei, precum si tovarasilor Petre Roman, Nicolae Vacaroiu, Mugur Isarescu, Radu Vasile, Victor Ciorbea, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Emil Boc, care au pus in aplicare strategia de mazilire a neamului mioritic,
Nu trebuie sa uitam nici "activul de partide si de stat" care cu o neobosita ardoare au dus Miorita in pragul falimentului in mai putin de 20 de ani !
Drept multumire propun sa-i trimitem pe toti in puscarii si sa mai construim, impreuna cu poporul frate maghiar un canal Budapesta - Bucuresti, tot in 4 cincinale !
Iar familiile lor sa le mutam la bloc, sa locuiasca si sa traiasca printre cei nenorociti de lichele.
Este singura bucurie pe mi-o mai doresc...