joi, 14 octombrie 2010

Gandurile unui roman nevoit sa traiasca departe de tara sa

Am primit la redactie un mesaj de la un roman ce traieste departe de tara lui. Iata-l:

"Imi amintesc cu placere de timpul petrecut in acest post de radio si desi sunt plecat la mare distanta de Romania, intotdeauna am ascultat cu deosebita placere "Comentariul zilei" si muzica excelenta pe care o difuzati. Parerea mea este ca ar trebui sa faceti ceva in acest sens, ca acest post de radio sa devina un post de radio national si pe aceasta cale fac un apel catre toti cei care s-au nascut in acest oras, care traiesc acolo, sau ca mine departe de aceasta tara pe care o iubesc din tot sufletul, sa puna umarul si sa ajute intr-un fel sau altul sa se infaptuiasca acest lucru.
Romanii si Romania trebuie sa stie ca intotdeauna a existat un post de radio micut, care s-a nascut din visul unui om pe care tot timpul l-am crezut nebun, tot timpul, ca se pune cu aceasta sleahta de scursuri a societatii, care a reusit sa inrobeasca si sa indobitoceasca un popor intreg.

Nu trebuie sa-i lasam pe acesti nemernici sa mai mearga inainte, de dragul copilariei noastre care odata ne-a furat-o comunismul si acum astia pentru a doua oara, nu pot sa va spun ce imagine are Romania afara, v-ati ingrozii cu adevarat, noroc ca mai sunt oameni destoinici nu numai tigani, care au stiu pe unde au fost sa demonstreze ca Romania este o tara a ROMANILOR, nu a nemernicilor si a "miticilor".
Multumesc pentru timpul acordat lecturarii scurtei mele scrisori si daca aveti vre-un semn favorabil pentru apelul meu, va rog sa ma contactati."
Catalin CERNESCU
star_media_vl@yahoo.com