miercuri, 12 mai 2010

Singura solutie : Sa fie declarat FALIMENTUL CLASEI POLITICE si Uniunea Europeana sa intaleze de urgenta un guvern la Bucuresti !!!

Unii vor zice ca-mi schimb discursul cum... bate vintul...
Ca-mi schimb opinia in functie de ce se intimpla in Miorita, este perfect adevarat. Credeam ( cred inca ! ) in ideea lui Basescu de a alege solutia de eliminare si diminuare drastica a cheltuielilor bugetare.
Altii ( hotii si profitorii celor douazeci de ani de sclavagism al burgheziei proletare ), spun ca ar fi trebuit marite taxele si impozitele la fraieri, adica la cei din domeniul privat, ca numai astia mai platesc darile catre stat.
de 20 de ani eu ( si multiu altii ca mine ) muncim pentru huzurul astora.
78 % - taxe biruri si impozite, plus 15 % cheltuieli salariale se duc lunar in buzunarele altora, si toate astea din munca mea.
Adica cam peste 90 % se duce la trintori si eu trebuie sa ma multumesc cu... nimic... Asta in cazurile fericite cind tot a mai functionat cit de cit economia, ca de mai bine de doi ani muncesc pentru ei, EXCLUSIV !!!
De aceea am salutat programul propus de Presedinte.
Ma asteptam la reactiile trintorilor si pensionarilor.
Ma asteptam la demagogia si mitocania miticilor politicianisti.
Dar daca NOI nu suntem in stare sa gestionam problemele Romaniei, propun si militez pentru asta, SA CEREM UE SA INSTALEZE DE URGENTA UN GUVERN LA BUCURESTI !!!
Este singura solutie.
Altfel mare razmerita va fi in Miorita, in urmatoarea perioada.
Si nu cred ca ma insel.
Romania este in FALIMENT POLITIC si la un pas de un FALIMENT SOCIAL !!!