miercuri, 2 noiembrie 2011

GeoTeRa, sau iluzia unei insule numita NORMALITATE

Tocmai cind uitasem ca mai am "obligatii editoriale" fata de acest fenomen numit blogareala (si destul de eclipsat in ultima vreme de "retelele de imbecilizare"), am constatat (cu surprindere !), ca avem si doua comentarii la ultima "postare".
Ciudat, nu ?
Nici macar nu era vorba de chilotii lui Bote, sau de sfircurile siliconate ale vreunei tirfe d'astea devenita mare vedeta peste noapte.
Nici macar nu imi pusesem intrebarea de ce Elodia nu a fost cautata si la Iri acasa, in jacuziul de la Izvorani.
Chiar ma gindeam ca nu mai intereseaza pe nimeni ce scriu eu aici.
De ce ar fi fost interesat, nu ?
Mioriticii au nevoie de altceva, de alte subiecte, mult mai "interesante"...
Ei, miticii mioritici sunt consumatori de can can ieftin, de birfe si mahalagism suburban, de multa demagogie ieftina, de multa prostie si minciuna, de multa umilinta, pe care o asteapta sa le fie servita zilnic. Mioriticii manifesta o "mindrie patriotica netarmurita" fata de toti cei ce-i unilesc zilnic si cei care se dovedesc "darnici cu ei" la toate chermezele electorale la care participa.
Ipocriziea, lasitatea si nihilismul sunt mult mai importante decit ... "comentariile unui mmioritic", fie ele sincere si realiste, dureros de realiste.
Am cutezat sa mai deschid blogul acesta si sa mai scriu doua rinduri, pentru ca m-a sunat TeRa. De fapt cred ca asta-i motivul...
Voia sa mai citeasca ceva...
Ce ar mai fi de spus ?
Poate doar ca... Tirolul ne asteapta.
In rest... nimic interesant.