vineri, 25 septembrie 2009

FMI - ul va ingroapa Miorita in iarna care vine ?


Politica FMI-ului, de a face concesii actualei clase politicianiste, mioritice, doar de dragul asa zisei "neimplicari" in alegerile prezidentiale, va duce Miorita in pragul falimentului, inevitabil, in iarna care vine.
Faptul ca FMI-ul da bani de salarii si pensi actualului guvern, nu face altceva decit sa impinga Romania intr-o iarna de foamete si saracie, fara precedent in istoria moderna a Mioritei.
Genocidul mioritic este pregatit...
Daca FMI-ul nu "se implica" si nu dadea nici un ban Romaniei, asistam in aceasta vara la "primenirea clasei politice", la reformarea acesteia si la o posibila dezmortire a economiei.
Acum aveam si noi politici "reale" si masuri "normale" de iesire din criza.
Politicile infantile ale guvernului Boc, coraborate cu batalia pentru ciolanul de la Cotroceni si cu adincirea efectelor crizei financiare, vor face ca tarisoara asta sa dispara de pe harta Europei in urmatorii 20-30 de ani.
Bancile continua sa faca legea in Miorita, sub obladuirea BNR si a lichelelor din Palatul Victoria, cu complicitatea Parlamentului.
Nimic nu mai functioneaza in tarisoara asta !
Apocalipsa o fi inceput p'aici ?
Cert este ca, cu fiecare zi, Romania devine ghena de gunoaie a Europei.

Se schimba obiceiurile electorale ?


Dupa bascalia cu "legalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare", Base ii mai trage odata pe nas pe politicianistii retardati de pe malurile Dimbovitei.
Le mai arunca o tema de "incaierare cu electoratul", sa aibe si ei cu ce se ocupa pina ce el mai implementeaza o felatie "blondei" fara scrupule, dupa care-i curg balele "guzganului rozaliu"...
Este clar ca marinerul nu mai face nici o deosebire intre Prostanacu' lu' Ilici si restul turmei de politicianisti infantili, aciuiti prin palatele alea... pe unde zornaie spagile si comisioanele si unde se discuta doar... valoarea lor.
Cu noi electoratul ii va fi mult mai greu.
Nu cred ca "obiceiul stramosesc", cel cu "berea si micul electoral" se mai poate cistiga un mandat, chiar daca la vremea votului multi vor fi cu stomacul gol si lipit de sira spinarii...
La noi sper sa nu mai tina vrajala aia cu... "sa traiti bine" ( in forma ei reala : "sa traim bine, Lenuto !" ).
Dar...
Ma mai intreb cine e vrednic de "cucuvea", dintre toti pretendentii astia ?
Asta-i marea enigma care ma framinta.
Ma poate lumina cineva ?