marți, 16 iunie 2009

Cetateanu' turmentat, salvat de la inec, era un pedelist


De vreo saptamina merg impreuna cu Bobita, Mihnea si Rares, la Ocne ( Ocnele Mari ), la apa sarata.
Ne-a recomandat-o cu prietenie Emil, un talentat neurochirurg, de la Spitalul Militar.
Cica-i foarte sanatoasa si te fereste de tot felul de surprize, pentru mai tirziu.
Dar nu despre asta voiam sa va povestesc, ci despre sentimentul pe care-l ai cind ai sansa unica in viata sa salvezi un elector pedelist de la inec...
Se pare ca spritul si blondele sunt "indatoriri de partid" prevazute in statutul PD-L-ului.
De citeva zile a aparut in strandul cu pricina un personaj... ca-n Caragiale, purtind cu mindrie proletara o sepcuta electorala a viitorului partid "unic". Omul, ca majoritatea membrilor ( dar mai ales a "mentorului suprem"), mare iubitor de sprit.
Ieri, dupa ce si-a administrat doza dealcol, a venit sa faca o baie, sa se mai racoreasca si sa-i mai iasa aburii de bautura din cap.
La vederea unei blonde ( cam trecuta si... pe d'asupra si vopsita ), omu' , impulsionat probabil de un instinct... primar, dar si de aburii lu' Bachus, s-a crezut Tarzan in jungla... mioritica si a luat-o la sanatoasa, inot, prin bazinul sarat. Istovit de efort, dupa numai citiva metrii, cu capul plin de bautura, electoru' pedelist isi pierde cirma si incepe sa intre in deriva, cu capul mai mult in apa decit afara... La insitentele disperate ale lu' Bobita, m-am indreptat spre "cetateanu' turmentat" si i-am dat o mina de ajutor, scotindu-l la mal ( impreuna cu un om de isprava din zona - am inteles de la frumoasa sa sotie ca se numeste Raul ! ), ajutindu-l astfel sa revina la viata, pentru ca are multa treaba la votul din toamna, nu ?
Asa s-a scris istoria unui actiuni de "sprijin", dat "involuntar" PD-L-ului si implicit domnului Presedinte.
Sper ca istoria sa nu ma pedepseasca !