miercuri, 27 ianuarie 2010

Am primit un mesaj din partea doctorului Dionisie Dubinciuc si ma gindesc ca... v-ar interesa sa semnati o petitie pentru viitorul nostru

Am primit un e-mail de la bunul meu prieten, doctorul Dionisie Dubinciuc, un e-mail care mi-a dat fiori...
Ma gindesc ca n-ar fi rau sa lecturati si sa va documentati despre viitorul luminos, pregatit de spagarii si iresponsabilii fuctionari si guvernanti de prin ministerele de resort, viitor care se anunta devastator pentru sanatatea noastra.
Romania devine primul laborator de cobai, pentru producatorii de alimente care folosesc tot felul de substante periculoase, gen insecticide sau ingraseminte chimice, substante chiar devastatoare pentru sanatatea fiecaruia dintre noi.
Materialul il gasiti aici :

Romania va experimenta pe propria populatie produsul cancerigen initium

Pentru cei care vor sa semneze petitia, impotriva experimentelor ce se anunta, sunt rugati sa faca un clik pe link-ul acesta:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Cred ca ar trebui sa incercam sa ne implicam mai mult in ceea ce ni se pregateste si ni-se intimpla noua si copiilor nostrii si sa incercam sa "le atragem atentia" celor fara discernamint, orbiti de magia banilor, ca noi mioriticii nu suntem niste cobai, ci doar simplii cetateni liberi, ce nu doresc altceva decit sa traiasca sanatosi si civilizat, intr-o lume civilizata.

De ce emigreaza mioriticii ?

In urma cu ceva vreme, prietenii cind auzeau cu cita admiratie si cit respect vorbesc de lumea civilizata ( care incepe de pe malul drept al Dunarii, dincolo de Budapesta ), imi reprosau ca prea multa admiratie fata de civilizatie si ca... "le cam infloresc", ca nu "e ... atit de negru" pe plaiurile astea. Nu a trecut multa vreme de atunci...
Acum imi dau dreptate.
Care mai de care, dintre cei care nici nu voiau sa auda de a parasi Romania, acum vor sa emigreze, sa paraseasca tara asta, definitiv !!!
Multi amici deja au facut-o.
Unii au plecat spre Anglia, altii spre Italia, Spania... Canada sau State.
Altii asteapta sa plece spre Noua Zeelanda.
Interesant este ca toti acesti "emigranti" sunt oameni dezghetati, cu ceva scoala ( pe bune !) si cu ceva din educatia muncii.
De ce vor ei sa paraseasca Miorita acum ?
Nu mai intrezaresc ei nici o speranta ca miine se poate intimpla o schimbare si ca se vor putea bucura ca, undeva va aparea luminita... la capatul unui labirint in care ne invirtim de mai bine de 20 de ani ?
Si-au pierdut orice speranta ?
Poate face cineva ceva pentru ei ?
Ce fac politicianistii ?
Ce fac guvernantii ?
Ce putem face noi pentru a stopa exodul oamenilor de valoare ?
Intrebari la care asteptam inca raspuns.