luni, 8 iunie 2009

Acum am inteles - Europa este un fel de CAR al fraierilor, gainari


Acum pot sa afirm ca Uniunea asta Europeana nu este altceva decit un fel de CAR ( ca cel al pensionarilor ! ), al natiunilor care s-au inghesuit sa adere la marea "la famiglia d'Europe".
In rest ea nu are nici un chichirez, nici o logica si nici un sens, pentru noi traitorii si platitorii de taxe si impozite.
Cei care au dorit sa faca parte din familia europeana au trebuit sa cotizeze la greu. Noi nu trebuie sa platim, numai anual, o taxa, ci a trebuit sa platim ( cam ca toate natiunile dornice de integrare ), niste mari biruri atunci cind am cersit si ne-am inghesuit sa aderaram.
Asa s-a intimplat cu mai toate tarile care au dorit sa devina "coloniile economice" ale mai marilor Europei.
Nici America n-a stat deoparte. Si ea "si-a luat partea leului", cam peste tot pe unde a fost vorba de extindere.
Rusia nu s-a agitat prea mult, pentru ca stia ca Europa este dependenta de ea, cel putin energetic si ca va avea suficient timp sa isi ia si ea "dreptul".
Asa ca si Miorita noastra a fost inghtita de hienele "globalizarii mondiale".
Ne-au luat cam tot... banci, petrol, energie electrica, gaze naturale etc., si ne-au dat... sfaturi. Cum sa facem o felatie, cum sa stam capra, cum sa devenim slugi, cum sa imbratisem zoofilia, cum sa facem ciocu' mic cind "ai lor investitori" ne jupoaie...
Cica asta-i politica de integrare...
Lichelele politicianismului mioriitic s-au cam prins cam cum stau lucrurile cu Europa asta si asa cum au facut mai toti prin Europa, au trimis "hahalerele si pitipoancele" sa ne reprezinte la Parlamentul Europei.
Este limpede ca pentru ei UE nu-i decit un instrument de a ne da MUIE.
Sub umbrela asta a integrarii, sperantei de civilizatie, bunastare..., bla, bla, bla ... , jegurile dimbovitene isi fac imperiilwe financiare si continua bataia de joc la adresa noastra, a mioriticilor.
Hotii pesedisti ( de stinga, chipurile ), au batut palma cu hotii pedelisti ( de dreapta, chipurile ), sa faca din Miorita o colonie de imbecili, pregatiti oricind sa le suportam nesimtirea, minciuna si dispretul.
Pentru asta cred ca... ne meritam soarta !
Insa Europa ramine pentru mine doar un CAR, din care se infrupta JUPINII si la care se imprimuta gainarii...
Asta este...

Am votat pentru mine ! Ce n-ati inteles ? Infantilism sau sinceritate ? EBA a fost sincera ! Asta este adevarata gindire a celor alesi....

Despre europarlamentare, numa' de bine...


Iaca se termina si circul asta.
Urmeaza altul si ma frumos, pina-n toamna...
Despre alegerile europarlamentare... numai de bine...
Mai putin de 30 % din electoratul mioritic a catadicsit sa se deranjeze in duminica Rusaliilor si sa se indrepte spre sectiile de votare. Asta daca punem la socoteala si "turistii electori".
Altfel nu cred ca au fost mai mult de 25 %.
Dintre acestia, cam 15 % sunt mioritici inregimentati politic. Diferenta, adica restu' , o reprezinta pensionarii si electoratul rural "( setati "de pe vremea lu' Ceasca" sa mearga la vot ca asa e... obligatoriu), dar si "electorii arondati" in campania " ia doi poli' si pune stampila pe noi" !
Europarlamentarele a fost un mare esec si un semnal de alarma pentru clasa politicianista, mioritica ( careia, oricum nu-i pasa !), dar si pentru Europa mama careia ar cam trebui sa-i dea de gindit serios aceasta prezenta scazuta la vot, nu numai la noi, ci in intreaga Europa.
Politica Europei unite trebuie schimbata radical. Altele trebuiesc sa fie prioritatile Uniunii, nu libidoul, nu lesbienele, nu felatia si intromisia anala, nu drogurile, nu zoofilia...
Europa are nevoie de reforme si masuri economice si sociale serioase, altfel nu ne mai apuca 21 decembrie 2012 impreuna ! Timpul pierdut poate lucra impotriva noastra...
Parerea mea...