marți, 17 august 2010

Sa schimbam frunza lui Udrea cu curvele lui Mazare ?

E o vara torida...
Poate ca asta le schimba unora compozitia materiei cenusii si le deregleaza comportamentul....
Daca au creier, evident...
Politicianisti nostrii nu au cu siguranta asa ceva...
Ei au o singura dorinta, un instinct animalic as putea spune, sa faca bani cu orice pret...
Asta-i limpede ca lumina zilei, pentru orice om "cu scaun la cap" care incearca sa le descifreze "declaratiile infantile", dar sincere, trebuie sa recunosc, a primarului mazariche...
Este clar ca dupa '89 toate scursurile au devenit oameni politici, primari, demnitari, secretari, presedinti, deputati, senatori, etc. Ce este cel mai trist din povestea asta este ca nimic nu au invatat lichelele, in toti acesti douazeci de ani si ceva de pseudodemocratie, douazeci de ani si mai bine de cind isi bat joc de tot ce misca pe meleagurile astea, de mioritici si de ceea ce ar mai putea insemna... Romania.
Zilele trecute ascultam ( intimplator, fireste ) declaratia unuia dintre cei mai definitori militanti ai prostiei si politicianismului ieftin, un soi de "nulitate" si "scursura" umane, ajuns demnitar, chiar primar al Constantei.
Licheaua afirma cu nonsalanta ca madam Udrea nu a ales bine brandul de tara si ca nu s-a orientat bine spre pietele din vestul Europei atunci cind a incercat sa promoveze turismul mioritic. Nu ne trebuie turisti suedezi, germani, francezi, englezi, olandezi, finlandezi, norvegieni, danezi sau care or mai fi prin Europa civilizata. Nu.
Brandul nostru de tara trebuie sa fie curvele si tirfele ( cu care este obisnuit domnu' leguma asta ), iar turismul romanesc trebuie sa-si schimbe pietele, adica sa se indrepte spre Rusia, Ucraina si tarile arabe, ca de acolo vin traficantii si mafiotii cu care el a facut un ban si care l-au facut mare in toti acesti douazeci de ani. Domn' leguma consfinteste politica iliesciana, cu care au pradiut Romnaia.
Asta inseamna ca nu intimplator in Romania nu au venit , dupa '89 marile companii sa investeasca si tarisoara asta a fost un loc unde toate lichelele orientului, toti mafiotii, toti traficantii au facut legea si bani, multi bani in detrimentul populatiei bastinasa.
Pentru o astfel de declaratie domn' mazariche trebuia sa-si dea demisia a doua zi si domnu ponta trebuia sa ceara sa fie exclus din PSD, daca partidul asta se vrea a fi un partid politic , nu o adunatura de lichele, securisti, sacursuri si zoaie de prin mahalalele mioritice.
Asta a fost politica de douazeci de ani a PSD-istilor lui Iliescu si Nastase, continuata de Geoana si Ponta si preluata evident de toate celelalte "gasti politicianiste" pripasite in fruntea hirdaului mioritic.
Dupa o astfel de declaratie PSD-ul ar fi trebuit sa-si ceara scuze, public.
Dar... in conditiile astea.... nu prea intrevad speranta ca se va putea intimpla ceva bun pe meleagurile astea.
Tot emigrarea pare a fi singura solutie.
Parerea mea.

PS.
Chiar daca mi-am propus sa nu mai "comentez" gesturile lichelelor, pina la toamna, nu m-am putut abtine sa nu scriu nimic despre "scursura asta de las malul marii" mediatizata atit de mult de catre televiziunile "aservite" doar banului si inevitabil si "obsedatului" pripasit intimplator sau nu prin istoricul pont Euxin.