luni, 29 iunie 2009

VODAFONE este profitorul capitalismului salbatic si partas la jaful, concertat si la fel de salbatic, asupra mioriticului


Integrarea asta europeana ne-a adus, pe linga "canaliile jafului mioritic" si tapari si jefuitori din Occidentul civilizat spre care ne-am dorit sa ne indreptam cu spinarile cocosate si cu mina-n buzunare sa le platim hotia de zi cu zi.
Datorita politicilor consecvente de umilire si hotie fatisa a mioriticului, intimplate in ultimii 20 de ani, datorita lipsei de legislatie si de institutii ale statului, menite sa protejeze consumatorul mioritic in fata sacalilor, prestatori de servicii ( jenante si umilitoare, fie vorba intre noi, pentru ca in tarile lor de origine nu-si-ar permite niciunul sa-si bata joc si sa-si jecmaneasca clientii !!! ), furnizorii astia de servicii - marii investitori, importati odata cu integrarea noastra in uniunea europeana a hotilor, au pus de... "Marea Jecmaneala".
Nu sunt un euro-sceptic, dar tratamentul la care s-au obisnuit sa ne trateze vest-europenii, ma face sa cred ca cei care fac afaceri in tarisoara asta nu ne considera cetateni europeni, ci doar niste fraieri, papagali, cetateni de rangul trei pe care-i pot umili si fura cum poftesc.
Asa se intimpla si cu cei de la Vodafone. Dupa ce au cumparat reteaua de telefonie mobila de la Connex ( un operator respectabil si civilizat fata de clientii sai !!!), cei de la Vodafone au invatat repede smecheria ca in Miorita se poate orice, daca sti sa "ungi" bine sistemul putred al statului mioritic si astfel sa-ti asiguri libertatea de a-ti bate joc si a-ti jecmanii clientii, fara ca cineva sa te deranjeze.
Cei de la Vodafone "au pus pe butuci" tot ce au mostenit de la Connex.
Serviciile si acoperirea oferite de Vodafone sunt execrabile.
In schimb jecmanitorii de la Vodafone introduc tot felul de reguli aberante in relatia lor ( chiar daca-n relatia contractuala nu se specifica nimic !), cu utilizatorii, fara sa-i anunte macar, ca de exemplu... plata devierilor apelurilor de pe un telefon pe altul, in aceiasi retea Vodafone, la tarifele tarilor unde calatoresti !?!
Atentie la marea smecherie !
Daca plecati la Polul Sud, intr-o croaziera pe Marte, fara sa utilizati "serviciul roaming", veti plati celor de la Vodafone, niste tarife... absolut aberante si total nejustificate pentru ca ati deviat apelurile...
Contactati telefonic, operatorii serviciului "relatii cu clientii" de la Vodafone nu dau dreptate, si recunosc ca totul este aberant dar... asa au hotarit... "investitorii".
Baietii astia care ne jupoaie de 5 rinduri de piei, lunar, ar trebui sa stie ca noi platim taxe si impozite, (printre multe altele !), ca sa fim protejati in fata lichelismului capitalismului european, de aceasta data.
Legislatia mioritica si "sistemul ticalosit", permite oricui sa-si bata joc de cetateanul mioritic, fara ca acesta sa dea socoteala nimanui...
Poate ca fiecare dintre noi ar trebui sa luam atitudine si sa renuntam la serviciile oferite de aceste canali... dar toti sunt la fel...
Eu am sa fac asta, cit de curind.
Asa ca, TRAIASCA BATAIA DE JOC SI GLORIE LOR !!!