vineri, 21 august 2009

Revolutia a inceput in Stefan Cel Mare...


Uite unde s-a ajuns...
Degradarea umana continua...
Ca Dinamo ar fi trebuit exclusa din campionat, dupa incidentele provocate de proprii suporteri la Pitesti, s-a tot vorbit si dezbatut in presa sportiva.
Parerea mea este ca atit Dinamo cit si alte citeva echipe de "fite" din Liga lu' Mitica, nu mai au ce cauta in Europa, dar nici in prima liga de fotbal.
Prea multa violenta pe stadioane, prea multe blaturi si prea multa lipsa de atitudine sportiva si respect fata de suporteri si de public, din partea conducatorilor de cluburi, dar mai cu seama din partea jucatorilor de fotbal, in cazul nostru.
Degradarea societatii mioritice este aproape de apogeu...
Aseara, privind ceea ce se intimpla "in groapa" am inteles ca... "o noua revolutie" este aproape si ca anarhia a cuprins Romania !
Europa a aflat stupefiata cum 3-4 sute de "ciini ultrasi" s-au suparat pe propria echipa si au rupt gardu' , nestingheriti de nimeni, patrunzind in terenul de joc, sub privirile oripilate ale arbitrului care s-a grabit sa opreasca meciul si s-o taie voiniceste spre vestiare de frica golanilor "alb rosii".
Cine-s de fapt aceste personaje ?
De ce nu se iau masuri "radicale" impotriva lor ?
Cine alimenteaza aceasta stare de golaneala in fotbalul mioritic ?
In cazul celor de la Dinamo, gurile rele spun ca "sunt manevrele" lu' Borcea si Turcu, cei care sunt papusarii acestor neispraviti...
Despre asta insa vor scrie si vor vorbi gazetarii sportivi, cei care au si ei partea lor de vina pentru toata mizeria asta din sportul romanesc.
Dar despre asta vom mai vorbi...
Insa ceea ce s-a intimplat aseara pe stadionul Dinama ma face sa cred ca situatia in tara asta a scapat de sub control si nu este roza deloc...
Cit de putin a trebuit mioriticului sa rupa gardul...
Ce repede se poate trece de la civilizatie la huliganism...
Cit de repede se poate trece de la extaz la agonie...
Ceea ce s-a intimpla in Stefan Cel Mare este doar prefata la ceea ce vom asista in aceasta toamna si, cu siguranta, in iarna care vine...
Mioriticului i-a ajuns cutitul la os, l-au lasat nervii si si-a pierdut rabdarea...
Cei 20 de ani de bascalie politicianista si de jaf, il fac pe mioritic sa-si piarda rabdarea...
Sa dea Domnul sa nu ne trezim cu o alta rebeliune...
Si atunci nu stiu daca politicianisti astia or sa mai aiba tupeul sa ne prosteasca-n fata...
Ma tem ca nu...