joi, 11 iunie 2009

Miturile astea, ale politicianismului mioritic, trebuiesc stirpite din fasa


N-am nimic impotriva miturilor.
Nu-mi plac prostii.
Urasc minciuna si demagogia.
Nu-mi plac impostorii si fatarnicii.
Urasc dictatorii prosti si lingaii care-i sustin.
Imi plac oamenii verticali si ma-nclin in fata valorilor umane.
Nu pot sta indiferent cind vad ca unul ( sau unii ), incearca sa ma ia de "prost", incearcind sa-mi spuna ca el detine "piatra filozofala" si nu-mi vorbeste decit despre filozofia propriilor interesele, sau ca el a inventat roata si nici macar nu stie ce-i cercul, sau ca este "fata mare" cind se vede "de la o posta" ca este o tirfa...
De aceea, uneori incerc sa fac diferenta intre gainari si oameni de isprava, intre bune intentii si dispret, intre mitocanie si sentiment, chiar aici, in acest blog...

Incep arestarile de vara, pentru alegerile din toamna


Gurile rele spun ca vor incepe arestarile de vara.
Basescu vrea sa-si recapete credibilitatea pierduta in ultima vreme, cind mioriticii s-au cam prins ca el este "capo di tuti capi", in sistemul "ticalosit", pe care-l infiera vehement, cu mindrie proletara si golanie pedelista..
Acu'pentru ca tot ne-am prins cum stau lucrurile, ma gindesc ca-i va fi greu, daca nu chiar imposibil lui Traienica sa schimbe placa.
Ce-o sa ne spuna ?
Ca nu stia ca fata cea mare a primit cadou un apartament, de 1.000.000 de euro, de la nimeni altul decit de la cel de care "razboinicu' oilor din Pipera" se temea sa-i mai rosteasca numele, pentru ca nu mai vrea sa ajunga-n puscarie ?
Sau probabil ca nu stie, de exemplu, ca blonda de la turism da banu' public numai clientelei partidului, cu dedicatie, pentru orice proiect s-ar lansa in turism ?

Sau ca reaparitia lui Nicolaiciuc, prin media centrala, dupa 7 ani "e cusuta cu ata alba", asta in timp ce membrii PD-L, anchetati de DNA beneficiaza numai ... "vicii de procedura", in instante ?

Sau ca penelistii au decretat starea de "acaparare a tot ceea ce se poate din economie" ( si din massmedia ), care sa le deschida calea spre politica "partidu' unic", "ciocu' mic" si "continuarea jafulu national" ?

Pe ce cadavre va mai calca Basescu , in drumul sau spre o noua "dictatura" ?

Ce se intimpla in jurul domniei sale, acum, imi aduce aminte de vremurile de trista amintire, in care "aparatul de propaganda, pupincurism si teroare" era sustinut de niste lingai si servitori, ca cei pe care-i vedem in jurul Presedintelui, acum.

Astept cu interes sa-nceapa balu' si sa continue "circul".
Sa vad ce-i mai trece prin cap lu' Base si care vor fi vicimele... sau momeala sa electorala, fireste !
Sunt cu ochiu' pe ei.