luni, 8 iunie 2009

Despre europarlamentare, numa' de bine...


Iaca se termina si circul asta.
Urmeaza altul si ma frumos, pina-n toamna...
Despre alegerile europarlamentare... numai de bine...
Mai putin de 30 % din electoratul mioritic a catadicsit sa se deranjeze in duminica Rusaliilor si sa se indrepte spre sectiile de votare. Asta daca punem la socoteala si "turistii electori".
Altfel nu cred ca au fost mai mult de 25 %.
Dintre acestia, cam 15 % sunt mioritici inregimentati politic. Diferenta, adica restu' , o reprezinta pensionarii si electoratul rural "( setati "de pe vremea lu' Ceasca" sa mearga la vot ca asa e... obligatoriu), dar si "electorii arondati" in campania " ia doi poli' si pune stampila pe noi" !
Europarlamentarele a fost un mare esec si un semnal de alarma pentru clasa politicianista, mioritica ( careia, oricum nu-i pasa !), dar si pentru Europa mama careia ar cam trebui sa-i dea de gindit serios aceasta prezenta scazuta la vot, nu numai la noi, ci in intreaga Europa.
Politica Europei unite trebuie schimbata radical. Altele trebuiesc sa fie prioritatile Uniunii, nu libidoul, nu lesbienele, nu felatia si intromisia anala, nu drogurile, nu zoofilia...
Europa are nevoie de reforme si masuri economice si sociale serioase, altfel nu ne mai apuca 21 decembrie 2012 impreuna ! Timpul pierdut poate lucra impotriva noastra...
Parerea mea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu