sâmbătă, 20 iunie 2009

Sub arsita verii, doua nuduri blonde, moldovenesti, baga teroarea in militistii comunitari, mioritici


Mare Ti-e gradina...
Si bogata in... "pipite blonde" ( daca ma gindesc la gradina de dincoace si dincolo de Prut ).
Nu intimplator probabil trebuie sa acordam 1.000.000 de cetatenii mioritice, fratilor basarabeni.
Acum am inteles "ratiunea" Presedintelui.
Avem nevoie de "imbogatirea si diversificarea faunei", fara complexe, fara excese de pudism si mai ales fara minte... dispuse, pentru un ban bun, sa mai fericeasca feciorii statuti ai acestui neam, dar si pe cei ce se incumeta sa calatoreasca prin Miorita, cautind placeri ieftine.
Vigilenta militistilor autohtoni si comunitari au "dejucat" intentiile anti-morale si anti romanesti ale celor doua blonde ratacite pe meleagurile astea ( rezultate din productia genetica a lu' Fane Babanu' ), de a incita la "onanie" neorganizata, in strandul sarat, de la baza de agrement din Ostroveni.
Asistind la scena asta, mi-am intarit convingerea ca militienii, fie ei si comunitari, vegheaza domnule la pastrarea nealterata a "pudismului mioritic" si la conservarea obiceiurilor si traditiilor bimilenare ale acestui popor. Onania ( fie ea si politica ! ), trebuie pastrata cu orice pret, pentru ca face parte din tezaurul nestemat al culturii mioritice. Poponarii si lesbienele, oricit s-ar chinui obsedatii aia de la Bruxelles, nu sunt "de acceptat" in tradita noastra populara. Numai politicianistii mioritici au trecut la "intromisiile anale" sau "felatiile profunde", atit in viata publica cit mai ales in politica de pe acestemeleaguri, in functie de care le sunt interesele... personale, fireste !
Concluzia mea este ca nu ne putem pierde.... pentru ca...
Militistii comunitari vegheaza !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu