sâmbătă, 2 aprilie 2011

Care-i diferenta intre "Romanii au talent" si "Norvegia are talente"

Intre circul mioritic...



... si autentice talente mioritice, care trebuie sa-si incerce norocul si "talentul" pe alte meridiane...



Aceasta-i diferenta !!!

7 comentarii:

  1. Impresionant. Ii multumesc Simonei Catrina pt link :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ne uitam la cei care au ramas in concurs pentru semifinale vedem ca au fost alesi cei care, putem sa zicem, meritau sa mearga mai departe. Bineinteles ca in emisiunile despre calificari au fost prezentati si cei buni si cei hazlii, dar sa critici o emisiune doar pentru asta mi se pare deplasat...

    RăspundețiȘtergere
  3. ..fiecare unde-i e la indemina. De pe alte meleaguri se..aude mai bine. De ce oare ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e tot ce a insemnat pentru tine cei care au concurat in tara ?si acest tanar putea fi remarcat in concurs aici.de cenu aipostat filmare cu narcis? sau tot ciudatii care au concurat in Norvegia sau aiurea?

    RăspundețiȘtergere
  5. Silviu,
    Ce este deplasat in "paralela" asta ? Te deranjaja ca unii dintre noi ne-am saturat de generatia PRO ? O generatie de oligofreni, inculti si plini de pretentii ? De fapt... mesajul era altul. Mai incearca sa gasesti cheia...

    Anonimule,
    Atita vreme cit stai ascuns dupa ghena de gunoi si nu ai curaj sa-ti dezvalui identitatea, nu cred putem avea UN DIALOG. Este simplu (si mioritic) sa-ti dai cu parerea, ascuns in spatele "anonimatului". Dar atentie, s-ar putera sa ramii un ANONIM.
    Sa-ti explic, totusi de ce am postat cele doua clipuri. Mihnirea mea este ca un tinar atit de talentat ca Bogdan nu a gasit nici o usa deschisa in tara asta, in tara unde numai instinctele primare, onanismul, prostitutia morala, birfa ieftina si jegul uman sunt ridicate la rang de virtute nationala.
    Sau poate tu crezi ca doar pentru ca este vremea in care se studieza... Salam la Conservator, poate fi un motiv sa acceptam mizeria asta ? Ma indoiesc.
    Tragedia este, mai anonimule, ca in tara asta nu mai exista de multa vreme un criteriu al valorilor si ca atunci cind ele "isi permit sa incerce sa-si gaseasca locul", noi cei multi ne batem joc de ele, umilindu-le.
    In rest...
    Ma bucur ca acest post a trezit atita interes.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar tu de unde stii ca Bogdan nu a gasit nici o usa deschisa in Romania?
    Tu te-ai saturat de generatia PRO, eu de romanii care trag concluzii inainte sa cunoasca intregul context. Si mai mult, nu sunt chiar atat de sigura ca Norvegia l-a primit cu bratele deschise.

    RăspundețiȘtergere
  7. Maria,

    Daca erai mai atenta la cele spuse de Bogdan si daca aveai curiozitatea de a afla mai multe, cred ca nu mai postai acest comentariu.
    Cit despre generatia asta, pro, nu cred ca mai trebuie sa mai explic... nimic.
    Se vede cu ochiul liber, preivind in jur.
    Sa fii iubita.

    RăspundețiȘtergere